biserica.org:compendium:articole:viata crestina:2007:No X:scrisoare-basarabia.htm


 

SCRISOARE DIN BASARABIA

 

PREA CUCERNICE PARINTE CONSTANTIN ALECSE,

Cu aceeasi dragoste intru Hristos Va trimit prin Dl Nicolae Popa revista “Luminatorul” Nr. 3 si 5/2007. Nr. 4 – mai tirziu. Versiunea electronica vezi la pagina web http://luminatorul.wordpress.com

Multumesc lui Dumnezeu pentru binecuvintarile revarsate asupra mea cu ocazia celei de a 70-a aniversare a vietii mele. Ii multumesc Lui pentru toate si indeosebi pentru faptul ca m-a invrednicit sa ajung la aceasta virsta a psalmistului. Fiecare zi in continuare o voi considera ca o dubla binecuvintare a Domnului.

Multumesc si sunt foarte recunoscator Bibliotecii Nationale a Republicii Moldova si personal Domnului Director Alexei Rau, care au binevoit sa organizeze, in cadrul Atheneului Moldova, un simpozion dedicat aniversarii si activitatii mele, la care au participat si personalitati ca Grigore Vieru, Dumitru Matcovschi, Vladimir Besleaga, Ion Ungureanu, Andrei Vartic, ctitori, binefacatori si credinciosi ai bisericii, prieteni si alte personae,care au fost si sunt alaturi de mine in savirsirea faptelor, placute lui Dumnezeu si oamenilor. Alta adunare de frati a avut loc la sfinta biserica pe 26 septembrie, cind un sobor de preoti au savirsit Sfinta Liturghie – agapa duhovniceasca -, dupa care a urmat o agapa frateasca pentru toti cei prezenti.

Va doresc multa sanatate si binecuvintarea Domnului, precum si frumoase realizari in activitatea nobila pe care o desfasurati intru slava lui Dumnezeu si binele Neamului romanesc. La multi si fericiti ani!

Cu deosebite simteminte de recunostinta, omagiu si afectiune

Prot. P. Buburuz


 

Viaţa Creştină - alegeţi versiunea dorită